dimarts, 26 d’octubre del 2010

Desalojan La Fabri-k de Rubí


Hoy han desalojado la fábrica y las máquinas la están enderrocando. No importa la cultura popular, ni las ideas alternativas, ni la solidaridad nacional o internacional, ni las ilusiones de los y las jóvenes en proyectos engrescadores. No importa que no hayan espacios para el ocio, no importa que la juventud no tenga espacios para hacer cosas diferentes, para organizarse y crear con total libertad algo alternativo a la sociedad de consumo y alienadora.
Así es la sociedad de los ricos. Trinchan y destruyen solo por dinero.
Así es el sistema capitalista, su especulación, su sacrosanta propiedad privada por encima de todo.
Y los que se someten a sus dictados, desde el poder, quizás hoy dirán que no hay espacios municipales para ceder. Pero los polígonos están llenos de naves como la Fabrika ocupada. Donde el Ayuntamiento puede hacer gestiones, o permutas, o alquilarlas o comprarlas. Es cuestión de voluntad política y apostar por darle oportunidad, voz e ilusión a lo alternativo.
Tal como pone el correo que me ha llegado todos y todas a las 7 en la fabri-k y a las 8 h de la tarde en el Ayuntamiento.
¡¡¡ESPACIOS MUNICIPALES AUTOGESTIONADOS!!!
¡¡¡UN DESALOJO OTRA OCUPACIÓN!!!
SALUDOS Y NOS VEMOS OTRA VEZ EN LA CALLE Y EN LA LUCHA
Martin Pretel
Coordinador local de EUiA

ESTAN DESALLOTJANT LA FABRI-K de RUBÍ!!! CONCENTRACIÓ A LES PORTES JA!!! VINE A DONAR EL TEU SUPORT!!!!!!
19 H a la Fabri-k.
20 H a l'Ajuntament.
Les excavadores l’estan enderrocant!

Debat sobre “Les raons del terrorisme al Pakistan”

Dijous 28 d'octubre, a partir de les 5:30 de la tarda, debat sobre “Les raons del terrorisme al Pakistan”. En el que portem de l’any 2010 han mort uns 9000 pakistanesos/as, uns 3000 integrants de cossos de seguretat i militars i 1900 terroristes. Aquestes son dades aparegudes en el prestigiós diari pakistanès, Waqat. Davant les diferents versions i confusions sobre el que passa a Pakistan, parlaran del tema Ana Ballesteros Peiró, investigadora de la Universitat Autònoma de Madrid, especialista en el islam del sud d’Àsia i Pakistan i Choudry Iqbal, responsable de la mesquita Mehnaj-ul-Ouran.

Lloc: Seu de l’Associació de Treballadors Pakistanesos – Robador 11 baixos – Ciutat Vella (Barcelona)

Declaració de condemna d’EUiA i IU pels últims atacs de l’exèrcit del Marroc a civils saharauís

Els diputats i diputades d’Izquierda Unida i d’Esquerra Unida i Alternativa al Congrés, al Senat, al Parlament Europeu i als parlaments autonòmics reunits avui a Barcelona en la III Trobada de Grups Parlamentaris sota la presidència de Cayo Lara, coordinador federal d’IU, i de Jordi Miralles, coordinador general d’EUiA, han acordat el següent declaració:

Davant l’atac perpetrat ahir a la nit a les afores de El Aaiún per l’exèrcit marroquí a civils sahrauís i que ha provocat la mort del nen Nayem Elgarhi de 14 anys abatut a trets quan es disposava a reunir-se amb la seva família al Campament Dignitat, i ha causat ferides a 6 persones més, de les quals es desconeix el seu estat, els assistents a la III Trobada de Grups Parlamentaris d’Izquierda Unida:

-exigim una ràpida investigació per part de la MINURSO (Missió de les Nacions Unides pel referèndum del Sàhara Occidental) per depurar la responsabilitat penal dels autors d’aquest assassinat;

-emplacem a les Nacions Unides a que assumeixi d’una vegada per totes la vigilància dels drets humans al Sàhara Occidental a través de la MINURSO , en un moment crític en el que milers de sahrauís estan acampats al desert per reivindicar els seus drets;

-denunciem la greu crisi humanitària que pateixen milers de sahrauís acampats de manera pacífica als afores de les principals ciutats dels Territoris Ocupats: el cap de setmana passat les forces policials marroquines van colpejar els refugiats del Campament de Bojador, van destruir els Campaments de Dajla i Esmara i van posar setge el Campament de la Dignitat , que es troba envoltat per un reixat col•locat per l’exèrcit marroquí que impedeix qualsevol subministrament exterior d’aigua, aliments o medicines;

-reclamem la immediata suspensió de l’Estatut Avançat que la Unió Europea ha atorgat al Marroc, acord que està supeditat al respecte d’una clàusula democràtica, davant el flagrant cas de violació dels drets humans bàsics;

-exigim a les autoritats, a les institucions de la Unió Europea i, en particular, a Catherine Ashton, Alta Representant de la Unió en Afers Exteriors i Política de Seguretat, i a Trinidad Jiménez, Ministra d’Afers Exteriors del Govern d’Espanya, una reacció ferma davant el Regne del Marroc per protegir la integritat física dels milers de sahrauís acampats i permetre’ls l’exercici del dret a la seva lliure autodeterminació.


Barcelona, 25 d’octubre de 2010

dissabte, 23 d’octubre del 2010

Fora Feixisme de L'Hospitalet (i de tots llocs)


El proper dissabte 23, a les 12h, a la Plaça de l’Ajuntament i
lectura del Manifest al monument de l’Acolllidora



ES CONSTITUEIX LA XARXA CIUTADANA
UNITAT CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME

Demà dissabte 25 d’octubre a les 12h del matí, farà la seva primera aparició pública la recent constituida Unitat contra el Feixisme i el Racisme de L’H, zarza que agrupa a més d’una desena d’entitats i organitzacions, socials, polítiques, sindicals i veïnals de la ciutat, que rebutgen la presència a la ciutat d’un acte d’un partit xenòfob, i culpen a l’Ajuntament de falta de coherencia i de valentia per haver-ho permés.


àngels tomás

divendres, 22 d’octubre del 2010

Suport a les treballadores i treballadors de França

Aturem l’ Europa de Capital:
Solidaritat amb la classe treballadora Francesa

Les organitzacions col•lectius i persones a títol individual que ens trobem aquí reunides volem expressar la solidaritat amb el moviment contra les retallades de França.

Els governs europeus han rescatat els bancs, s’han gastat els estalvis públic que són de tots en defensar els interessos del rics, especialment dels banquers i ara volen que els treballadors i treballadores paguem el compte.

A l’Estat Francès el govern de Sarkozy vol reduir les pensions i les jubilacions per afavorir el gran capital, la banca i les multinacionals franceses, tanmateix s’ha trobat amb la resistència dels obrers i obreres i dels estudiants. El moviment contra la retallada de les pensions mostra el camí per tombar els atacs neoliberals:

.-9 Vagues en els últims mesos
.- Manifestacions massives
.- Vaga general reconduïble que bloquejant el subministrament de combustible està paralitzant el país i desbordant cada cop més al govern, a la vegada que fa palesa la brutal dependència del petroli .
.- Unitat d’acció de totes les forces i sensibilitats sindicals.

Per tots aquests motius volem manifestar que la lluita contra les retallades a l¡estat francès també és la nostra lluita, que rebutgem totes les detencions i que entenent que el millor internacionalisme és lluitar a cada territori ens comprometem a fer tot el possible per tirar a terra la retallada de salaris, la reforma laboral i aturar la retallada de les pensions.
Volem deixar ven clar que ja hi ha prou de pactar retallades, que ara toca lluitar.
Emplacem a CCOO i UGT a deixar els dubtes i començar a organitzar amb totes les organitzacions sindicals polítiques i socials una segona vaga general abans del Nadal. Aquesta serà la millor solidaritat amb els companys i companyes que ara lluiten contra Sarkozy.

Visca la lluita de la classe obrera!
Visca l’internacionalisme!
Tous ensemble!


àngels tomás

dimecres, 20 d’octubre del 2010

Concentració de suport als més de 10.000 sahrauís desplaçats en el Campament de Protesta a les afores de l'Aaiun

La Delegació del Front Polisario a Catalunya, amb el suport i l'organització de L'ACAPS i Resistència Sahrauí, convoca tot el moviment solidari amb el poble sahrauí a concentrar-se davant de la Generalitat de Catalunya (a la plaça de Sant Jaume de Barcelona), el proper dissabte 23 d'octubre, a les 18h. Properament us farem arribar el manifest.

La concentració es farà per donar suport als més de 10.000 sahrauís desplaçats en el Campament de Protesta a les afores de l'Aaiún, per exigir unes condicions de vida dignes i el respecte dels drets humans al Sàhara Occidental Ocupat.

Contra la ocupació del Marroc i la repressió constant i violenta de les autoritats marroquines.

Per aturar el genocidi contra el poble sahrauí i l'apartheid als territoris ocupats del Sàhara Occidental.

Pels drets humans dels i les sahrauís.


Hem d'unir esforços! Fem sentir la veu dels i les sahrauís!

dimarts, 19 d’octubre del 2010

SAHARA: URGENTE DIFUSIÓN! ROMPAMOS EL BLOQUEO INFORMATIVO!!


Según el Comité organizador saharaui del campamento de protesta establecido a las afueras de la ciudad de El Aaiun, son ya unas 14000 personas las que allí se concentran. Alrededor de 4200 jaimas, entre las que muchas son tan solo trozos de tela utilizadas para refugiarse de la intemperie y proteger sobre todo a los niños, se han ido levantando de forma improvisada durante los últimos seis días.

En la tarde de ayer, dos conocidos generales marroquíes de alto rango, Housni Benslimane y Abdelaziz Bennani, han intentando negociar con los responsables del Comité saharaui para lograr desmantelar el campamento y acabar con la protesta, pero los saharauis se han negado a cualquier negociación si antes no se permite la entrada de agua potable, alimentos y medicinas. Los saharauis se quejan del desprecio que el gobierno marroquí está mostrando ante la protesta generalizada, sin que hayan recibido aún ninguna respuesta. Desde el Comité organizador se piensa que esa actitud despótica se debe en parte a que la prensa internacional no se ha hecho eco todavía, en toda su dimensión, de esta protesta masiva y reivindicativa que la población saharaui del Sáhara Occidental está llevando a cabo desde hace una semana en todas las ciudades del territorio ocupado, de forma más significativa en el campamento del este, por el gran número de personas que lo componen.

No se conoce una movilización igual desde el comienzo de la Intifada en el 2005. Una vez más, el pueblo saharaui está dando muestras de su unidad y de su profundo e irrenunciable deseo de lograr su libertad y su independencia.

El ejército marroquí y la Gendarmería Real, mantienen cercado el campamento mientras los helicópteros y avionetas militares sobrevuelan la zona las 24 horas. Al llegar la noche, los helicópteros con las luces apagadas del aparato, se acercan mucho y parece que fueran a tocar tierra. El ruido que producen aterroriza a la gente que no pueden dormir en toda la noche. Por si eso no fuera poco, grupos de colonos marroquíes, a los que el ejército permite la entrada al campamento, se dedican durante la noche, a entrar en las jaimas y asustar a la gente protagonizando escándalos con gritos y amenazas, que el equipo de saharauis encargado de la seguridad, intentan controlar.

De alguna manera se ha logrado introducir algunas provisiones, pero no llegan para abastecer a todo el campamento y el camino que hay que recorrer es dificil y muy largo, lo que hace más costoso el traslado de bidones de agua pesados, además de la continua persecución que sufren las personas que los traen.

Policías marroquíes vestidos de paisano, merodean por el campamento con cámaras de vídeo grabando a todo el mundo y no dan nombres cuando se les pregunta. Camiones del ejército y patrullas de la gendarmería controlan todos los acceso y evitan así que alguien pueda introducir agua. Los pozos de las cercanías ya están vacíos y algunas personas se han enfermado por la ingestión de esa agua que no está en buen estado.

A pesar de las dificultades, los saharauis están organizados. Grupos de ellos se van turnando para custodiar y velar por la seguridad de todos las 24 horas del día. A unos 40 metros, la policía marroquí los rodea y están preparados para todo. Incluso han trasladado grúas por si reciben la orden de desmantelar a la fuerza las débiles construcciones en las que están viviendo los saharauis.

Hoy no ha parado de llover. Todos rezan para que pare la lluvia porque las jaimas se están viendo muy afectadas y los enfermos pueden morir si no se encuentra una solución rápida. Los camiones de la policía marroquí recorre el campamento levantando mucho polvo a su paso, lo que hace que los enfermos de asma y otras afecciones respiratorias se vean obligados a salir de debajo de sus casetas pero fuera tampoco pueden respirar bien. Un activista de la organización ha dicho a la policía que "si alguno muere debido a su intransigencia en permitir la entrada de medicamentos, agua y alimentos, dejaremos su cuerpo frente a ustedes, porque serán ustedes los responsables de su muerte".

Otros campamentos similares se han intentado levantar en zonas como Cabeza Playa, en la costa de El Aaiun, pero ya han sido brutalmente desmanteladas en dos ocasiones, aún así, hoy se han vuelto a levantar 13 jaimas más por el momento.

INFORMA: OFICINA DEL MINISTERIO DE TERRITORIOS OCUPADOS DE LA RASD Y COMITÉ SAHARAUI DE ORGANIZACIÓN DEL "CAMPAMENTO DE PROTESTA"

Salka Embarek

dijous, 14 d’octubre del 2010

No volem als xenofobs a Rubi (ni a cap altre lloc)


Davant la visita del racista - xenòfob Anglada de Plataforma per Catalunya a Rubí, la Plataforma antiracista de Rubí convoca a la ciutadania a mostrar el seu rebuig contra el racisme, mitjançant una festa i manifestació, el proper divendres 15 d’octubre, a les 18:30h. a la Plaça Catalunya de Rubí

dimarts, 12 d’octubre del 2010

Manifiesto en apoyo a Kaosenlared y la libertad de expresión y opinión

Ante la constante criminalización de los medios de comunicación y movimientos sociales alternativos y después de la petición del Ajuntament de Barcelona de solicitar a la fiscalía que valore la posibilidad de abrir diligencias contra Kaosenlared.net y otros medios alternativos, a objeto de investigar una presunta apología de la violencia cometida por dichas webs, los/as abajo firmantes queremos expresar lo siguiente:

1- Kaosenlared.net ha mantenido siempre una actitud rigurosa y sin incitar a ninguna violencia en el tratamiento de la información, lo que lo ha convertido en medio de transmisión fundamental para difundir las informaciones publicadas por los diferentes autores y autoras a través del sistema de Libre Publicación, así como por los integrantes de su equipo de colaboradores (personalidades reconocidas de todos los ámbitos del pensamiento de la izquierda de todo el mundo), lo que le define como un medio de comunicación alternativa, plural, libre y veraz, y, en ningún caso, como amparador o impulsor de violencia alguna.

2. En la era de la información, de Internet, de la globalización informativa y de la proliferación de la denominada guerra de cuarta generación –guerra mediática-, las clases dominantes vuelven a intentar criminalizar a la información alternativa de las clases populares.

3. Creemos que esta acción forma parte de una campaña de mayor calado, una campaña cuya finalidad última es la criminalización de los Movimientos Sociales, a los que los medios de información alternativa le dan la voz y el espacio que le es negado por norma en los medios de comunicación controlados por los dueños del mundo: el capital y la burguesía.

4. El silenciamiento de las opiniones alternativas y de las personas que luchan por un mundo mejor es evidente, basta con analizar cómo se informa de cualquier postura alternativa en esos medios. O incluso cómo los comunicados de los MMSS no son ni siquiera publicados en estos.

5. Los medios de comunicación que están al servicio de las clases populares y del pueblo trabajador, reivindican la paz. Paz que indivisiblemente está ligada a la justicia social. Los objetivos del pueblo nada tienen que ver con las pantomimas monstruosas que vivimos cada día, sostenidas sobre una estructura socio-económica de sometimiento y de esclavitud moderna.

6. La lucha de la izquierda anticapitalista, sumidos en la precariedad laboral y social, el acoso policial y judicial, necesita medios de comunicación contra el poder hegemónico, es parte fundamental de nuestro derecho a la libertad de expresión y organización. Derecho humano y democrático que nadie civilizado puede negar.

7. Si Kaosenlared.net u otros medios alternativos, fuesen cerrados, se estaría vulnerando toda la legislación española e internacional en materia de libertad de expresión. Esta legislación vuelca la responsabilidad de los hechos imputables en los autores de los artículos, y no en los medios que sirven como simple mecanismo de transmisión de los mismos. No hay razón alguna para actuar judicialmente contra estos medios alternativos. La apología de la violencia, solo tiene encaje en el Código Penal español si se realiza por motivos racistas, antisemitas o ideológicos (artículo 510 del Código Penal) y justamente Kaosenlared.net es ejemplo en la defensa de los derechos de las minorías y de respeto para todas las ideologías democráticas.

8. Expresamos nuestra solidaridad y apoyo a Kaosenlared.net y al resto de medios alternativos “señalados” en los últimos días, así como nuestro profundo malestar por este nuevo ataque a la libertad de expresión.

9. Las personas que trabajamos, escribimos y leemos kaosenlared estamos contra la criminalización de los medios de comunicación alternativos y de los movimientos sociales.

10. Nuestra lucha está en la batalla de las ideas y por la información alternativa. No conocemos más armas que la palabra, los argumentos razonados y el pensamiento crítico. Kaosenlared, es un línea editorial y profesional sobre los cambios sociales pacíficos y pacifistas.

___________________________

Para adherirte al manifiesto en apoyo a Kaosenlared y la libertad de expresión y opinión puedes enviar tu firma a manifiestokaos@gmail.com [Indicar, por favor, país y profesión]

Solicitamos y agradecemos a todos los compañeros y compañeras, lectores, lectoras, usuarios y usuarias de Kaosenlared, la difusión de este manifiesto por todos los medios posibles.

diumenge, 10 d’octubre del 2010

Trobada x Palestina: 16/17 Octubre 2010

Hola a totes i tots,

El proper cap de setmana 15/16/17 d'Octubre organitzem la trobada de Brigadistes 2010 amb la gent que va participar tant de la Brigada de Reconstrucció com de la Delegació de Dones Marhaba, i volem que us hi sumeu totes i tots aquells que heu anat alguna vegada a Palestina o bé participeu o voleu participar del teixit solidari amb el poble Palestí.

A continuació us passem tota la informació que necessiteu i el programa del cap de setmana:

Les activitats del divendres i dissabte, el dormir i els àpats es duran a terme a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat, tot i que el dissabte soparem a la Fabri-K a Rubí.

Divendres 15: Hi haurà sopar per tothom aquell que ho demani abans de dilluns 11, així com lloc per dormir per aquelles persones que visquin fora de Barcelona.

Dissabte 16: Esmorzar a l'alberg.
9,00h - Inici de la Jornada. Balanç de la Delegació de Dones i de la Brigada de Reconstrucció.
10,00h - Distribució dels materials audiovisuals dels brigadistes en diferents formats (fotos, vídeos, presentacions, escrits,...)
11,00h - Descans
11,30h - Brigada i Delegació 2011, Sensibilització, BDS, Altres projectes
13,30h - Dinar i Lliure
16,00h - Assemblea de Socis i Amics de Pau ARAisempre
- Encuentro de la red de Madrid
- Organització a nivell Ibèric (Catalunya, Madrid, Galicia, Andalusia, Balears, Navarra i Portugal)
18,00h - Debat sobre la situació Política a Palestina i les negociacions en marxa
20,00h - Marxem cap a Rubí
20,45h - Cabaret Solidari a la Fabri-K de Rubí
22,30h - Sopar i festeta a la Fabri-K
A dormir a l'alberg a Barcleona

Diumenge 17: Encara estem veient exactament quina activitat farem però serà animada i de reflexió així com un dinar amb la comunitat Palestina a Gràcia, Barcelona.

Durant aquesta setmana anirem concretant alguns detalls que encara ens queden i us anirem enviant informació per agilitzar les discussions i fer més profitosa la trobada.

La gent que es quedi a dormir o menjar durant el cap de setmana demanem que pagueu 25euros. Amb això intentem que tothom pagui el mateix vingui de Sevilla, Vigo o Barcelona i cobrim part de l'allotjament, menjar i transports. Si algú té algun problema que es posi en contacte amb nosaltres a pauara.catalunya@gmail.com o al 678 395 232 (Jordi M.).

Una abraçada i fins dissabte,

Jordi Matas

divendres, 8 d’octubre del 2010

II Marxa contra l'atur a Catalunya: Continua la Marxa contra l'atur.

Dilluns va començar a L'Hospitalet on el grup de marxants va repartir el diari que recull les reivindicacions. Al migdia van estar a Seat de Martorell on van participar sindicalistes de CCOO, UGT i CGT donant suport a la lluita. A la tarda van arribar a l'Ajuntament de Rubí i van dormir allí, en un local que va prestar una Associació de Veïns.

Dimarts la Marxa va partir de Rubí i va anar caminant fins Terrassa i arribà a Sabadell per la tarda. A Terrassa un grup de gent aturada, predominantment joves del Kasal ocupat i de l'Assemblea d'aturats/des, va donar la benvinguda a la II Marxa a l'entrada de la ciutat, i va acompanyar-la a les portes de l'Ajuntament. Es va dinar al Kasal que va oferir una fruita magnífica que va complementar l'entrepà del govern municipal i van acomiadar la marxa quan sortia de Terrassa. A Sabadell la marxa va coincidir i va donar suport a una concentració de treballadors de l'Ajuntament organitzada per CCOO que reivindicava la readmissió de 3 treballadors/es acomiadats recentment. També l’associació de treballadors immigrants del Vallès va fer acte de presencia i va donar suport a la marxa, fent un sopar de germanor amb cançons al final. Com havia ple extraordinari de l'Ajuntament es va aprofitar l’ocasió per parlar amb regidors d'ICV i EUiA, que van explicar que havien proposat la moció però que temien que, com era un ple d'urgència, no es podria discutir. En qualsevol cas la regidora Marisol manifestar que, si era així, tornarien a proposar la moció.

Dimecres la marxa va anar a la Universitat Autònoma de Bellaterra on una jove científica va denunciar la greu situació d'atur que pateix la joventut que acaba els estudis i que cap institució fa res per pal·liar. Representants i afiliats dels treballadors de la Universitat van estar presents, com el secretari de CCOO Xanxo Bravo, i van solidaritzar-se amb les reivindicacions. Després es va anar fins l'Ajuntament de Badia i, tot seguit, el de Cerdanyola, on un grup de r egidors d'ICV i EUiA, i de joves militants de la localitat van donar la benvinguda als marxants. Desprès d'un parlament i la reunió amb l’alcaldessa, on va participar el marxant i company d’EUiA de Cerdanyola Manel Navarro, el grup municipal ICV-EUiA va fer una barbacoa amb botifarres i amanida. Cap a la tarda es dirigia cap a Montcada quan aquest corresponsal s’acomiadava dels participants.

*Alfons

Convocatoria Marxa contra l'atur (barcelona)



II Marxa contra l'atur

El dissabte 9 d'octubre a les 12 hores


Plaça Urquinaona (BARCELONA)


per acompanyar els marxants fins a Plaça Sant Jaume

Per un 12 d´octubre anticapitalista, antifeixista i antirracista


Per les lluites compartides, la solidaritat i la ternura dels pobles

Dilluns 12 d´octubre a les 17 h. marxa desde Plaça Catalunya (Telefónica) fins la Rambla del Raval.

Comissió 12 d´octubre 2010

Totes i tots som en David Companyon


Companys, companyes...

Amb aquest correu vull agrair-vos el suport expressat de moltes maneres amb els missatges, les paraules d’ànim, la presència en el Plenari... com us podeu imaginar no es grat trobar-te enmig d’aquest circ mediàtic que ha intentat minimitzar la Vaga General i criminalitzar els grups de suport a la Vaga, desprestigiant-los dient que estan a sou i quan han pogut acusant-los de totes les maldats possibles.

El sistema capitalista i els grans grups corporatius, amb la seva greu crisis, no veu altra manera de mantenir els seus immorals beneficis que retallant drets i salaris i per això ja no tolera ni els sindicats i menys encara els sindicalistes, intenta trencar la seva columna vertebral que són els activistes; de la mateixa manera que ho han intentat desprestigiant a la coalició i la gent d’ICV-EUiA perquè hem donat tot el suport a la Vaga General.

Com deia el poema del Joan Margarit “... llibertat és un matí de Vaga General...”. El matí del 29 de setembre vaig estar amb un nombrós grup de gent diversa agrupada a l’Ateneu Roig de Gràcia, gracies a tots vosaltres.

M’ha tocat viure-ho en primera persona i com us deia al principi, saber-te recolzat no té preu.

Una abraçada fraternal a tots i totes,

Salut i lluita!!!



David Companyon i Costa

dimarts, 5 d’octubre del 2010

Totes i Tots som piquets informatius


Benvolguts, he rebut el correu que teniu més abaix, on en Roger Amigó, l'altre conseller i portaveu d'ICV-EUiA a Gràcia, em diu que CiU demanarà la meva dimissió en el proper Plenari del Districte del dimarts 5 d'octubre a les 18,45h. La noticia l'acabo de veure a El Punt: "Trias vol fer cessar un regidor de Gràcia que va fer de piquet" amb una moció que vincula la vaga, els piquets i els incidents de Plaça Catalunya.

Com es evident hi ha una campanya amb tots els ets i uts (acabo de sentir l'editorial del Manel Fuentes a Catalunya Ràdio contra Saura i ICV-EUiA per connivència amb els antisisitema, que Boada ha anat a la manifestació...), en fi es vol tapar de totes totes l'èxit de la Vaga. Aquí la campanya contra els piquets informatius es brutal. És en aqeust context que cal situar la campanya, en aquest cas, contra meu a l'e-noticies, La Vanguardia i ABC...són els "voceros" d'Intereconomia i la dreta més extrema... i CiU és hi farà la feina bruta a Gràcia i d'inquisidor.
Evidentment, vaig participar en un piquet, organitzar per l'Ateneu Roig, a Gràcia...podeu veure'n les imatges a Graciamontv, més que piquet en el sentit clàssic, va ser un cercavila amb tambors, xiulets... sense cap incident de cap mena.

Us escrit tot això per demanar-vos el vostre suport el dia del Plenari amb la vostra presència i la de companys i companyes que vulguin visualitzar que la vaga va per defensar els drets socials i laborals.
David Companyon

divendres, 1 d’octubre del 2010

Concentració contra el intent de cop d'estat a l' Equador


Benvolgut, benvolguda,

Esquerra Unida i Alternativa, mitjançant el seu coordinador general, Jordi Miralles, va condemnar ahir el intent de cop d'estat produït a l’Equador. EUiA considerem que es imprescindible la defensa de la legalitat institucional, ha mostrat i vol continuar mostrant la solidaritat amb el president Rafael Correa, democràticament escollit, i amb el poble equatorià.

Per això donem suport a la concentració de repulsa al intent de cop d’estat que, amb caràcter d’urgència, ha estat convocada per els col·lectius de solidaritat, per aquesta tarda a la Plaça Sant Jaume de Barcelona:

CONCENTRACIÓ
Divendres 1 d’octubre, a les 19:00 hores.
Plaça Sant Jaume, Barcelona


Per mostrar la repulsa contra el intent de cop d’estat contra el govern legítim d’Equador, i de suport al seu president Rafael Correa.

Àngels Tomás i Gonzalo
Àrea Solidaritat i Pau, Fòrums Social Mundial i Europeu,
Moviments Alternatius
Esquerra Unida i Alternativa - EUiA
www.euia.cat