divendres, 5 de novembre del 2010

Palestina al Cor


El proper dimecres 10 de novembre la Coordinadora d'entitats catalanes "Amb Palestina al Cor" celebrarà al Centre Cívic la Sedeta, la jornada d'anàlisi "Catalunya-Palestina Balanç i perspectives de la cooperació catalana al desenvolupament i la construcció de pau en el Territori Ocupat Palestí”

(Veure PROGRAMA)

Aquesta jornada es realitza amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament (ACCD), la col•laboració de la Plataforma d'ONGs Palestines (PNGO) i el conjunt de les institucions catalanes que treballen en l’àmbit de la cooperació.

A través de les intervencions i els tallers que tindran lloc al llarg del dia es pretén establir un espai de coordinació i diàleg que permeti realitzar un balanç dels mecanismes i estratègies actuals i marcar-ne de noves pel futur.

Per aquest motiu convoquem a totes les institucions i entitats que treballen en l’àmbit de la cooperació al desenvolupament, la sensibilització ciutadana o la incidència política a participar-hi activament.
Pots inscriure’t a les jornades aquí. La inscripció és obligatòria i es reservarà plaça per rigorós ordre d'inscripció.Més informació sobre la jornada d'anàlisi.

Us hi esperem!

Coordinadora d'entitats amb Palestina al Cor