divendres, 20 de novembre del 2009

Signa lateva adhesió al manifest contra la retallada dels pressupostos 2010 per a cooperacio



Signa la teva adhesió al manifest contra la retallada dels pressupostos 2010 peracooperació

http://www.petitiononline.com/fcongd13/petition.html

- Si ets un/una particular, signa.

Recordeu que després de posar el nom heu de clickar en approve signature (aprovar firma)

- Si sou una entitat i voleu que el vostre nom figuri al manifest com aadhesió, a més de la signaturaonline, escriviu un missatge amb la vostra adhesió a genere@fcongd.org


La FederacióCatalana d'ONGper la Pau i laFederació Catalana d'ONGpels Drets Humans se sumen a les mobilitzacions iniciades per laFederació Catalana d'ONGpel Desenvolupament.
Les FederacionsCatalanes d’ONG pel Desenvolupament, pels Drets Humans i per la Pauhem acordat iniciar accions reivindicatives per exigir unarevisió delspressupostos 2010 que rebaixen l’ajut al desenvolupament català en mésd’un20%. Les entitats, indignades amb la decisió del Govern, llancen unmanifestobert a l’adhesió d’organitzacions i particulars que recull lesdemandes delsector, i que us adjuntem.


El proper dijous 19 de novembre al matí, les ONG van preparar una acció a Barcelona per donar visibilitat pública a la reivindicació.

No ens resignem :Les ONG catalanes de solidaritat portem més de vint anys reclamant el mateix. Hem passat diverses crisis i també moltes èpoques de bonança econòmica. La història ens ha donat la raó, que un món tan desigual era un món equivocat.No pensem resignar-nos ni acostumar-nos que els partits ignorin el que ens han promès als seus programes, a les seves lleis i tots els plans de treball que hem fet conjuntament.


És ara que cal una resposta en positiu i compromesa. En aquest moment difícil. Per això ens plantem i diem prou. Prou de promeses, de rebaixes, renegociacions i tecnicismes. No renunciarem al 0,7 i per això noacceptem ni una retallada més. I volem que tots els partits i tots els governs entenguin que la política de cooperació internacional, si és bona i coherent, redunda en tota l’acció de govern i, per això, no és una política menor, anecdòtica o de bona imatge pública. Cal revisar les nostres prioritats. Cal que les revisin ells. Per lleialtat als nostres principis, i a totes les organitzacions i persones d’altres països amb què treballem i que creuen que som un país diferent, solidari, somiador i valent". (Del text del Manifest)

Gràcies pel vostre suport!
--
Secretaria Tècnica
Federació Catalana d'ONG per la Pau
c/Tapies, 1-3 – 08001 – Barcelona
93442 28 35 / 93 442 05 05
info@federacioongpau.org