dilluns, 14 de maig del 2012

Laura, LLIBERTAT!!!

Ja fa dues setmanes que la Laura G., secretaria d’organització de la Federació local de la CGT de Barcelona està empresonada. Amb el seu de moment, hi ha hagut ja quatre empresonaments de persones compromeses i lluitadores que el 29 de març van difondre i van fer la vaga general contra la reforma laboral i les retallades socials. A data d’avui, i gràcies a la lluita que molts i moltes hem tirat endavant, el Dani, el Xavi i l’Isma, detinguts el mateix 29-M, han pogut sortir de la presó. La repressió, però, no s’ha aturat. La Laura continua empresonada i hi ha desenes de persones denunciades i imputades en processos diversos vinculats a la vaga general. Sabem que la repressió busca desactivar-nos com a lluitadores. Però també sabem, hi ho hem fet moltes altres vegades, que el suport mutu, la solidaritat i el continuar amb les nostres militàncies habituals són les millors armes per a combatre-la. Per aquesta raó ens adrecem a vosaltres per carta. Des de la CGT de Catalunya demanen el nostre suport de cara a la companya Laura, tant envers a ella a nivell personal com cap a les lluites que el seu empresonament intenta silenciar. Per això us fem arribar diverses convocatòries pel proper dijous 17 de maig que des de la CGT de Barcelona s’estan preparant per la llibertat de la Laura i en contra la repressió als militants socials, a fi de que pugueu difondre-les i assistir-hi:

9:30 – 10:00 h., concentració davant l’Audiència Provincial de Barcelona (Passeig lluís Companys 14, junt a Arc de triomf)
11:30 h., concentració davant del Parlament de Catalunya, fins que acabi la compareixença de Felip Puig sobre el 29-M.
17:30 h., manifestació en contra la repressió i per la llibertat de la Laura. Sortida a mallorca/Roger de Llúria, davant de la Delegació del govern)

També  demanen que escrivim a la Laura a la presó. Les nostres cartes són mostres de suport que els murs de les presons no poden aturar. Es pot fer a la següent adreça:

Laura Gómez Gutiérrez
C.P. Dones de Barcelona
C. Doctor Trueta 76-98
08005 – Barcelona