dimarts, 15 de novembre del 2011

Caravana ciutadana per la sanitat i la salut pública



El passat dissabte tingué lloc la Caravana ciutadana per la sanitat i la salut pública. Que va partir des del Vallès i acabà en una concentració a la Plaça Sant Jaume de Barcelona.

Pel que fa al Vallès Occidental, varen participar una vintena de cotxes de diferents localitats (Montcada, Ripollet i Cerdanyola) i uns altres 20 de Sabadell.


La caravana que era molt vistosa, va ser molt ben rebuda al llarg de tot el recorregut . La gent aplaudia , saludava o tocava el clàxon.

Voldria destacar la notable presència de companys i companyes d’EUiA, mostra de la importància i treball en defensa de la sanitat i salut públiques que des de les diferents plataformes en defensa de la sanitat pública s’està duent i en les que la gent d’EUiA està treballant a fons i plenament compromesa.

Entre els integrants de la caravana ciutadana s’hi trobaven Marisol Martínez i Joan Mena (regidors d’EUiA de Sabadell), Antoni López, coordinador de Mollet.

També hi havia membres del col·lectiu Dempeus per la salut pública.

La lectura del manifest va anar a càrrec de Montserrat Soldevilla, metgessa del CAP Serrapare de Cerdanyola i integrants de la plataforma de la sanitat publica d’aquesta localitat.

Manuel Navarro.
Cerdanyola.