dimarts, 8 de novembre del 2011

Girona: Contra les retallades



Convocades per la plataforma gironina “Prou retallades!, unes 300 persones s’han manifestat contra les retallades socials a la capital gironina.

Unes 300 persones s'han manifestat a Girona en contra les retallades en sanitat, educació, drets laborals i prestacions socials. La manifestació, convocada per Plataforma Prou Retallades, que aplega diferents entitats socials, en les que participen companys i companyes d’EUiA, han criticat la mala gestió del Govern, la "privatització de la sanitat" i el canvi del model de "cobertura universal i una gestió pública" a un model "d'exclusió i privatització". La manifestació ha sortit de l'avinguda Ramon Folch de Girona - davant l'edifici de Correus- i ha finalitzat davant la seu de la Generalitat a Girona, on la portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha llegit un manifest conjunt.

La manifestació estava encapçalada per una pancarta on es podia llegir: "Prou retallades. Els nostres drets no es toquen" i els assistents a l'acte portaven diversos cartells i cantaven lemes com: "Artur Mas a quina mútua vas" o "Li diuen democràcia i no ho és", “Això no és una crisi, és una estafa”. També s'han pogut escoltar crítiques al president de la Generalitat, Artur Mas, i lemes en defensa de la "sanitat i l'educació de qualitat".