diumenge, 13 de setembre del 2009

Onze de Setembre 2009.

Enguany la Diada Nacional de Catalunya ha vingut marcada per la crisi i pel que fa referència a l’estatut encara pendent de resolució en el TC. En un dia solejat, molta gent va sortir al carrer a passejar, a compartir, a buscar referències en les diverses fires d’entitats i, com no, a manifestar-se. A primera hora del matí ho van fer treballadors de Nissan i Roca davant el Monument de Rafel de Casanovas. Una nica més tard arribaren les reivindicacions nacionals.

GAZA. Solidaritat amb el poble palestí.

Ha estat molt present la solidaritat amb el poble palestí. De nou el rebuig al setge que pateix Gaza, després dels bombardejos de fa uns mesos..... La Plataforma Aturem la Guerra i la Comunitat Palestina han respos a la ofensiva invitació a la cantant israeliana Noa, per part de les institucions catalanes, després que hagués defensat i animat els bombardejos de l'exèrcit israelià contra a la població de Gaza.



També va ser present la denúncia i demanda de solidaritat per al cas Egunkaria, va contar amb una taula, encapçalada per Martxelo OTAMENDI, director de Berria.




També l’activitat i la preparació del V Fòrum contra les Violències de Gènere varen ser presents durant tot el dia a la VIII Fira d’Entitats del Països Catalans, de la ma de la Plataforma Unitària contra les violències de gènere...

Un lloc de les persones immigrades.
Els esforços per explicar què, com i de quina manera és Catalunya, que representa l'Onze de Setembre, i la lluita pels drets nacionals i socials, varen ser presents en la seu de l’Associació de Treballadors Pakistanesos, en la xerrada organitzada, en la que van intervenir Mercè Civit i David Minoves.

...... i la manifestació, per la tarda, reivindicant
+ DRETS NACIONALS, + DRETS SOCIALS


Un dia complet. La lluita continua.