dijous, 10 de setembre del 2009

PER UNA DIADA ALLUNYADA DE LA GUERRA I EL RACISME

BARCELONA: Divendres 11 de setembre a les 11h a l'escenari del llac del Parc de la Ciutadella

Des de la Plataforma Aturem la Guerra i la Comunitat Palestina a Catalunya en arriba aquesta convocatòria amb la petició de donar-li la màxima publicitat.
El govern català no ha respòs positivament a la demanda de cancel·lació de l'actuació de la cantant Noa a l'acte institucional de la Diada, donat que aquesta artista ha recolzat la darrera massacre de l'exèrcit israelià contra la població de Gaza.

Per això diverses plataformes convoquen a la ciutadania a mostrar la seva disconformitat exhibint mocadors palestins, de forma pacífica i silenciosa, durant l'actuació de la cantant, que tindrà lloc el proper 11 de setembre a les 11h a l'escenari del llac del Parc de la Ciutadella.

Les persones que vulguin ajudar a distribuir octavetes i mocadors palestins ens trobarem a la porta principal del parc de la Ciutadella (Pg. Pujades) a les 9:30 del matí. Si està ocupada pels Mossos d'Esquadra, quedem sota l'Arc de Triomf.

Enviat per: Comunitat Palestina a Catalunya-Plataforma Aturem la Guerra

* Esquerra Unida i Alternativa ha demanat a la cantant Noa que rectifiqui les seves anteriors declaracions i que rebutgi els atacs de les tropes israelianes a Palestina. Podeu llegir en http://www.euia.cat/doc/1252486126419.pdf