divendres, 8 d’octubre del 2010

Totes i tots som en David Companyon


Companys, companyes...

Amb aquest correu vull agrair-vos el suport expressat de moltes maneres amb els missatges, les paraules d’ànim, la presència en el Plenari... com us podeu imaginar no es grat trobar-te enmig d’aquest circ mediàtic que ha intentat minimitzar la Vaga General i criminalitzar els grups de suport a la Vaga, desprestigiant-los dient que estan a sou i quan han pogut acusant-los de totes les maldats possibles.

El sistema capitalista i els grans grups corporatius, amb la seva greu crisis, no veu altra manera de mantenir els seus immorals beneficis que retallant drets i salaris i per això ja no tolera ni els sindicats i menys encara els sindicalistes, intenta trencar la seva columna vertebral que són els activistes; de la mateixa manera que ho han intentat desprestigiant a la coalició i la gent d’ICV-EUiA perquè hem donat tot el suport a la Vaga General.

Com deia el poema del Joan Margarit “... llibertat és un matí de Vaga General...”. El matí del 29 de setembre vaig estar amb un nombrós grup de gent diversa agrupada a l’Ateneu Roig de Gràcia, gracies a tots vosaltres.

M’ha tocat viure-ho en primera persona i com us deia al principi, saber-te recolzat no té preu.

Una abraçada fraternal a tots i totes,

Salut i lluita!!!



David Companyon i Costa