diumenge, 10 d’octubre del 2010

Trobada x Palestina: 16/17 Octubre 2010

Hola a totes i tots,

El proper cap de setmana 15/16/17 d'Octubre organitzem la trobada de Brigadistes 2010 amb la gent que va participar tant de la Brigada de Reconstrucció com de la Delegació de Dones Marhaba, i volem que us hi sumeu totes i tots aquells que heu anat alguna vegada a Palestina o bé participeu o voleu participar del teixit solidari amb el poble Palestí.

A continuació us passem tota la informació que necessiteu i el programa del cap de setmana:

Les activitats del divendres i dissabte, el dormir i els àpats es duran a terme a l'Alberg Mare de Déu de Montserrat, tot i que el dissabte soparem a la Fabri-K a Rubí.

Divendres 15: Hi haurà sopar per tothom aquell que ho demani abans de dilluns 11, així com lloc per dormir per aquelles persones que visquin fora de Barcelona.

Dissabte 16: Esmorzar a l'alberg.
9,00h - Inici de la Jornada. Balanç de la Delegació de Dones i de la Brigada de Reconstrucció.
10,00h - Distribució dels materials audiovisuals dels brigadistes en diferents formats (fotos, vídeos, presentacions, escrits,...)
11,00h - Descans
11,30h - Brigada i Delegació 2011, Sensibilització, BDS, Altres projectes
13,30h - Dinar i Lliure
16,00h - Assemblea de Socis i Amics de Pau ARAisempre
- Encuentro de la red de Madrid
- Organització a nivell Ibèric (Catalunya, Madrid, Galicia, Andalusia, Balears, Navarra i Portugal)
18,00h - Debat sobre la situació Política a Palestina i les negociacions en marxa
20,00h - Marxem cap a Rubí
20,45h - Cabaret Solidari a la Fabri-K de Rubí
22,30h - Sopar i festeta a la Fabri-K
A dormir a l'alberg a Barcleona

Diumenge 17: Encara estem veient exactament quina activitat farem però serà animada i de reflexió així com un dinar amb la comunitat Palestina a Gràcia, Barcelona.

Durant aquesta setmana anirem concretant alguns detalls que encara ens queden i us anirem enviant informació per agilitzar les discussions i fer més profitosa la trobada.

La gent que es quedi a dormir o menjar durant el cap de setmana demanem que pagueu 25euros. Amb això intentem que tothom pagui el mateix vingui de Sevilla, Vigo o Barcelona i cobrim part de l'allotjament, menjar i transports. Si algú té algun problema que es posi en contacte amb nosaltres a pauara.catalunya@gmail.com o al 678 395 232 (Jordi M.).

Una abraçada i fins dissabte,

Jordi Matas