dimarts, 5 d’octubre del 2010

Totes i Tots som piquets informatius


Benvolguts, he rebut el correu que teniu més abaix, on en Roger Amigó, l'altre conseller i portaveu d'ICV-EUiA a Gràcia, em diu que CiU demanarà la meva dimissió en el proper Plenari del Districte del dimarts 5 d'octubre a les 18,45h. La noticia l'acabo de veure a El Punt: "Trias vol fer cessar un regidor de Gràcia que va fer de piquet" amb una moció que vincula la vaga, els piquets i els incidents de Plaça Catalunya.

Com es evident hi ha una campanya amb tots els ets i uts (acabo de sentir l'editorial del Manel Fuentes a Catalunya Ràdio contra Saura i ICV-EUiA per connivència amb els antisisitema, que Boada ha anat a la manifestació...), en fi es vol tapar de totes totes l'èxit de la Vaga. Aquí la campanya contra els piquets informatius es brutal. És en aqeust context que cal situar la campanya, en aquest cas, contra meu a l'e-noticies, La Vanguardia i ABC...són els "voceros" d'Intereconomia i la dreta més extrema... i CiU és hi farà la feina bruta a Gràcia i d'inquisidor.
Evidentment, vaig participar en un piquet, organitzar per l'Ateneu Roig, a Gràcia...podeu veure'n les imatges a Graciamontv, més que piquet en el sentit clàssic, va ser un cercavila amb tambors, xiulets... sense cap incident de cap mena.

Us escrit tot això per demanar-vos el vostre suport el dia del Plenari amb la vostra presència i la de companys i companyes que vulguin visualitzar que la vaga va per defensar els drets socials i laborals.
David Companyon

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Passo el post que sobre el tema ha fet l'Angels Martínez Castells. Sempre tan puntual amb la informació. Bona feina.
http://angelsmcastells.nireblog.com/post/2010/10/06/mes-mentides-interessades

àngels ha dit...

Més informació. desde Graciamon
http://www.graciamon.cat/plenario051010unaltrevisio.html