diumenge, 2 d’octubre del 2011

Treballem per l'acord i la coalició



A mitja nit de la Festa unes cares satisfetes de gent d'EUiA varem tenir l' humorada de fer unes rondes a peu dret sobre el què convé fer per part d'EUiA.

La satisfacció venia de la Festa doncs el menjar era bo i molt millor que altres anys. El final dels Premis Alternativa van deixar un poso de consciència compromesa, amb el reconeixement a la mobilització contra els desnonaments i a l'escola pública.

El contingut dels discursos va cridar l'atenció de forma ben positiva, com ho mostren les piulades twiteres que bullien als mòbils.

iescudero Iñaki Escudero
por francescms
Jordi Miralles crida a l'unitat d' @EUiA_nacional @iniciativa i @iunida al seu discurs de la #festaEUiA
Alf_Red73 Alfredo Valdivielso
por francescms
Festa EUiA @NUET : "seremos diputados los dos, @jcoscu y estaremos en un mismo grupo con @iunida " #festaEUiA

La proclama per part d'IU, Cayo Lara, va assenyalar que IU va de bracet complert amb EUiA, car era EUiA qui tenia la última paraula sobre la política i les coalicions a Catalunya i respecte a les forces de Catalunya com ICV.

Arrel de la convocatòria del Consell Nacional d'EUiA, l'acord consensuat en aquest intercanvi de matinada entre la gent de Bastida d'EUiA, ha estat el de sostenir sense defallir el treball per l'acord i la coalició a Catalunya amb l'acord electoral amb IU i per la representació política electa d'EUiA al Parlament espanyol. EUiA ha de renovar l'acord jurídic electoral amb IU i l'acord polític electoral amb ICV a Catalunya. A la matinada ningú desitjava que hi haguessin exclusions ni trencadisses d'aquests acords d'ençà fa nou anys i dues legislatures.

Bastida d'EUiA te ben present la posició del Consell Nacional d'EUiA (web de EUiA ): " EUiA defensa la suma i la unitat. EUiA aposta de forma decidida per la reedició de la Coalició d’ICV-EUiA. La posició d’EUiA és que aquesta Coalició ICV-EUiA mantingui l’acord electoral amb IU i d’altres expressions de l’esquerra i que la Coalició amb ICV sumi vots, percentatge i Grup Parlamentari conjunt. (...) És objectiu d’EUiA que la representació parlamentària de la Coalició ICV-EUiA sigui plural. EUiA defensem una primera posició qualitativa a la llistes electorals en el número 2 a les quatre circumscripcions catalanes".

http://francescms.blogspot.com/2011/09/euia-por-el-acuerdo-y-sumar.html

http://francescms.blogspot.com/2011/09/si-si-no.html
http://www.euia.cat/pagina.php?idp=4252