dijous, 25 de febrer del 2010

Comença el Tribunal Russell sobre Palestina


El Tribunal Russell sobre Palestina està concebut com una iniciativa descentralitzada que es celebrarà en diverses sessions i en diferents ciutats entre el 2010 i el 2012. De moment, es preveuen sessions a Londres, Nova York i Sud-àfrica.

La primera sessió internacional del Tribunal Russell sobre Palestina es celebrarà a Barcelona els dies 1, 2 i 3 de març del 2010, a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB), i analitzarà les complicitats de la Unió Europea i els seus Estats membre en les violacions de la legalitat internacional a Israel i Palestina.

1 comentari:

àngels ha dit...

Com la nota queda una mica asèptica, informar que EUiA està adherida des del inici de la campanya, així com la Fundació l’Alternativa, Alternativa Jove,.... i també diverses entitats en les que hi ha companys i companyes de Bastida que desenvolupen activitat (Pau Ara i sempre, Rubí per Palestina, POR, Fundació Socialisme sense Fronteres,... Plataforma Aturem la Guerra). També que alguna gent de Bastida participarem en les diferents sessions del Tribunal Russell.
Continuarem informant.