dimarts, 16 de juny del 2009

Acte: "El sistema financer davant la crisi econòmica".

La Fundació L'Alternativa i l'Agrupació d'EUiA-SAF (bancs, caixes, oficines, TIC, registres, notaries, etc), us volen convidar al debat que sobre el sistema financer davant la crisi han organitzat per al proper dimecres dia 17 a les 18 h. a la seu d'EUiA (Dr. Aiguader 10 - Barcelona) - Metro Línia 4 - Barceloneta.

Volen compartir les preocupacions al voltant de la situació del sistema financer (bancs i caixes), el paper que ha jugat i juga en la crisi econòmica, quines mesures podrien prendre’s, quines perspectives per als treballadores i treballadores del sector.Es vol fer col·lectivament comptant amb l'experiència de companyes tant reconeguts al nostres sectors com l'Andrés Hidalgo i en Litus Alonso.

Agrupació SAF-EUiA - a/e: saf.eua@gmail.com Esquerra Unida i AlternativaC/Doctor Aiguader, 10 - 08003-BarcelonaTel 933 170 034 - Fax: 933 179 251 - euia@euia.org

1 comentari:

àngels tomàs i gonzalo ha dit...

Va anar força bé. A partir de les ponències, fins i tot les que no sabem de temes financers crec que varem aprendre coses i sobre tot com abordar des de la política temes que semblen sindicals o sols per a 'les alçades financeres'.

Se'ns va fer curt. Moltes intervencions cadascua sobre temes diferents concrets i interessants.

Crec que han quedat ganes de més endavant, quan la crisi estigui una mica més avançada, tornar a convocar alguna altre.... Felicitacions als que varen tenir la idea.