diumenge, 14 de juny del 2009

MANIFESTACIÓ PEL CONVENI COL.LECTIU DEL COMERÇ: 18 DE JUNY A GIRONA


MANIFESTACIÓ CONVENI COL.LECTIU COMERÇ
18 DE JUNY -GIRONA
Els sindicats CCOO i UGT desprès de més de sis mesos de negociació col·lectiva i un cop plantejada la proposta d’increment salarial per part dels representats hem decidit convocar una manifestació dels treballadors/es pel 18 de juny a les 11h pels carrers de la ciutat .

Amb l'oferta de 1,4% de pujada salarial, les empreses el que volen fer,
és que paguem nosaltres la crisis!
La proposta de increment de 1’4% es insultant per treballadors/es del sector. No podem acceptar de cap manera, que vulguin continuar amb els immorals beneficis a canvi de fer més pobre els treballadors/es.
En el comerç estan fent un abús de la polivalència dels treballadors/es. No han acceptat negociar les categories professionals sota cap condició. Volen el noi i noia per a tot, portis un any com trenta anys de treball!!.

A tot això, cal afegir-l’hi el fet de no voler regularitzar el descans setmanal pels centres dels municipis amb obertura comercial de dilluns a diumenge, fet que dificulta la conciliació familiar i personal.
Per aquest motiu demanem la participació i suport del conjunt dels treballadors/es del sector per aquesta manifestació que considerem serà determinant per tal d’aconseguir un conveni que dignifiqui les nostres condicions de treball i econòmiques.


EL PROPER DIA 18 DE JUNY A LES 11H
MANIFESTACIÓ A GIRONA PER UN CONVENI
COL·LECTIU DIGNE.
EL INICI DE LA MANIFESTACIÓ SERÀ AL C/ NOU DE
GIRONA FINS A LA RAMBLA DE LA LLIBERTA T.