divendres, 17 de setembre del 2010

Coordinadora Rubí per la Vaga General 29S


Dimarts passat es va presentar a Rubí en roda de premsa la constitució de la Coordinadora Rubí per la Vaga General 29S. Espai unitari que hem animat a fons des d’Esquerra Unida i Alternativa.

En el moment de la seva presentació en roda de premsa a la ciutat, la Coordinadora està formada per delegats i afiliats de diversos centres de treball de CCOO i UGT, CGT, CNT, A.VV. Les Torres, A.VV. Can Fatjó, A.VV. Can Oriol, A.VV. Els Avets, Associació per la Memòria Històrica Neus Catalá, EUiA , ICV , ACR , Corrent Roig , Rubí Solidari , Casal d’amistat catalano -cubá José Martí , Casal de la Gent Gran , Plataforma Unitaria Contra les Violències de Gènere de Rubí , Entre Veïns . Rubí X Palestina i Enginyers sense fronteres de Rubí.

L’objectiu és la sensibilització a nivell local dels motius per a la Vaga General del 29S, complementant la feina que desenvolupen les organitzacions sindical i ampliant el suport social a la vaga per fer front a les mesures antisocials aprovades pel govern i el congrés de diputats.

A banda de les parades informatives que s’instal·laran fins el dia 29S, hi ha algunes activitats centrals que es varen presentar, també als mitjans de comunicació:

Dijous 16 de setembre, a les 18:30h.
Xerrada – debat: REFORMA LABORAL i VAGA GENERAL
A càrrec de representants de CCOO, CGT i COBAS. Presentació: Martín Pretel.
Lloc: Plaça Anselm Clavé, 4-6, Rubi


Divendres 24 de setembre, a partir de les 18:30h.
Assemblea General del poble
Lloc: Plaça dels FF.CC. En acabar, amb sortida al mateix lloc.
A les 20h. sortida en MANIFESTACIÓ fins a l’ajuntament
A les 22h. Concert per la Vaga General.