dilluns, 27 de setembre del 2010

Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc també per la vaga general


Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc a començat una campanya informativa als diferents comerços de la vila ducal com de la comarca de la Conca de Barberà sobre la vaga general del proper dia 29 de setembre. Es tracta de ficar cartells tant d´EUiA com del sindicats convocats per motivar a la classe treballadora a mobilitzar-se el dia 29 per defensar els seus drets. La formació també estarà aquest proper diumenge als carrers de la capital de la Conca per repartir informació sobre la vaga i per fer una enganxada de cartells de la campanya “això molesta” carrers en mal estat.

Des d’EUiA de Montblanc es crida a la màxima participació en aquesta vaga pues és un clar atemptat contra tots els treballadors/es. EUiA de Montblanc diu que si aquesta vaga no és un clar èxit la patronal i la dreta mes ferotge tindrà una autopista de més de vuit carrils lliure de peatges per vulnerar i trepitjar tots els drets socials que a traves de diferents lluites de classe i de molta sang vessada per els treballadors quedarà en va. Ara es hora de treure pit. Som conscients que a molta gent li agrada mirar-se o rascar-se la panxa, però si aquesta vaga no surt be no tan sols no ens podrem tocar la panxa si no que ens quedarem sense l’os.

La unitat de la classe treballadora te que ser unànime i forta ningun intent d’extorsió com ja estan fen algunes empreses de agafar llistes per saber qui fa vaga no ens te que donar por, tot el contrari es un gran símptoma que la patronal està preocupada de que aquesta vaga tiri endarrere tal atemptat feixista contra els interessos del proletariat. A que estan jugant a retallar-nos el sou mentre ells tenen pagues vitalícies assegurades, mentre es gasten més de mixt milió d’euros al dia amb una guerra absurda a l´Afganistan, a gastar-se milions de diners públics en seguir mantenint la família Reial.
Per això i mes coses companys i companyes el 29 ni un pas enrere el dia de la vaga ¡ NO PASSARAN !


David Flor i Sanchez

Coordinador local d´euia de Montblanc i de la Conca de Barberà