dilluns, 12 d’octubre del 2009

Autobusos TMB: Si a un bon conveni, No a les imposicions!

El passat dimecres 7 d’octubre els treballadors i treballadores d’autobusos de TMB amb la massiva participació en l’assemblea que varen realitzar a Cotxeres de Sants van deixar força clar a la direcció de TMB que estan disposats/des a aconseguir un bon conveni i que no acceptaran imposicions de cap mena en relació a les condicions laborals.

La vaga, convocada entre les 10.30 i les 16.30 hores per CGT i ACTUB i a la que es va sumar també CCOO, tenia tot el sentit si es volia que pugues participar el màxim número de treballadors/es. Que no hi hagués cap impediment per exercir el dret democràtic a participar, debatre i votar com seguir amb la negociació del conveni.

Les amenaces de la direcció de TMB continuen, aquest cop, va ser amb la presentació d’una denúncia als jutjats per considerar injustificada la vaga. Quan li interessa apel·len a la ciutadania. Podrien recordar-se’n de la mateixa accelerant la negociació del conveni, per exemple.

Com ens comentà Saturnino Mercader, president del Comitè d’empresa, dimecres va quedar demostrat un cop més que els treballadors/es quan ens unim en llibertat perdem la por i sense por es quan hi ha moltes més possibilitats de poder aconseguir els objectius.

A rel de l’aturada i l’assemblea la direcció de TMB ja ha convocat la mesa negociadora del conveni, pel proper dilluns 19 d’octubre, però abans, dimecres 14, s’hauran de veure les cares, doncs s’ha de veure la denúncia presentada per la representació dels treballadors contra la imposició de l’article 41.

L’assemblea va acordar que si no hi ha avenços en la negociació del conveni hi haurà convocatòria de vaga, que podria convertir-se en indefinida.

Endavant amb la lluita!

http://comitedescansos.blogspot.com/2009/10/7-doctubre-aturada-i-assemblea-massiva.html

Vídeo de l’assemblea http://comitedescansos.blogspot.com/2009/10/video-de-lassemblea-7-doctubre-de-2009.html