dilluns, 12 d’octubre del 2009

NO ALS ACOMIADAMENTS A REPROGRAFIA de la UAB

Les Seccions Sindicals de CCOO, CAU, CGT i UGT us volem animar a participar a la concentració pels acomiadaments de les treballadores de reprografia, aquesta tindrà lloc el proper dimarts 13 d'octubre a les 13.30 a la plaça cívica de la UAB. A continuació us adjuntem el comunicat de les treballadores de fotocòpies que compta amb el nostre suport.

NO ALS ACOMIADAMENTS A REPROGRAFIA


A finals de juny les treballadores de reprografia ens vam trobar amb 6 acomiadaments i 2 contractes temporals no renovats. Malgrat les concentracions de protesta de treballadors i estudiants de la UAB, aquesta no va fer res per pressionar l’empresa concessionària (Océ España), tot i que podia fins i tot rescindir el seu contracte.Océ tampoc ha donat senyals a inici de curs de replantejar-se els acomiadaments i ens trobem en una situació de menys personal per atendre la mateixa quantitat de treball. Com a conseqüència, tenim cues més llargues, més temps d’espera, i treballadores que han d’estar fins a 4 centres de treball diferents en una mateixa jornada.Com a resultat de tot això, els usuaris tenen un pitjor servei i al final 8 treballadores més han passat a incrementar les files de l’atur. Algunes de les treballadores acomiadades tenien més de 20 anys d’antiguitat; la que menys, en tenia 12. Ara es troben sense feina i sense que la UAB hagi fet res per elles.Les treballadores d’Océ veiem amb preocupació la nostra situació laboral davant la desprotecció manifesta en la que ens trobem.


Necessitem del vostre suport i us fem una crida a participar a la concentració del properdimarts 13 a les 13.30 h. a la plaça Cívica de la UAB