dijous, 29 d’octubre del 2009

Solidaritat amb els treballadors de Saint Gobain

La plantilla del centre que el grup Saint Gobain te a Montblanc, va fer vaga els dies 21 i 22 d’octubre, en solidaritat amb els companys de Jerez que s’estan mobilitzant contra el tancament de la fàbrica en aquella ciutat andalusa. La vaga fa coincidència amb les mobilitzacions que els treballadors de Jerez estan realitzant contra el tancament del seu centre. Alhora, es vol denunciar la pèrdua de 1500 llocs de treball d’aquest grup en el que va d’any.
Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc ha aprovat, en la seva permanent de dilluns 26 d’octubre aquesta nota de suport a la lluita de la plantilla de Saint Gobain de Montblanc.

SOLIDARITAT AMB ELS TREBALLADORS DE SAINT GOBAIN.
En primer lloc volem des de Montblanc felicitar i recolzar la lluita que van protagonitzar els companys/es de la fàbrica de Saint Gobain, amb la seva aturada de 24 hores els passats dies 21 i 22 d’octubre. Des de Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc, volem oferir-los la nostra assemblea per reivindicar i recolzar la seva lluita, al mateix temps dir-los que des d’EUiA tindran tota l’ajuda que necessitin tant ells com qualsevol treballador/a, sigui de Saint Gobain com de l’empresa que sigui.
Per a EUiA de Montblanc, com a agrupació política d’esquerres, sempre hem defensat i defensarem les lluites obreres i de la classe treballadora.
Fem una crida a la participació tant al comitè com als treballadors de qualsevol empresa, que vinguin a les nostres reunions per a poder lluitar tots junts contra el capital i aquesta crisi que ens ofega. Per a combatre aquesta crisi dels capitalistes contra la classe treballadora. Tots i totes hauríem de tenir sempre present en els nostres llocs de treball aquestes frases reivindicatives: “
“JUNTS, UNITS, MAI SEREM VENÇUTS”
“VISCA LA CLASSE TREBALLADORA”
Per això des d’Esquerra Unida i Alternativa de Montblanc volem dir:
Endavant companys de Saint Gobain i altres empreses de Montblanc, ni un pas enrere, i si estem junts “no passaran”

Montblanc, 26 d’octubre de 2009.
Per a prendre contacte:
Correu electrònic euia-montblanc@hotmail.com
Telèfons: 671779700 i 662572703