dissabte, 12 de desembre del 2009

Concentracions Aminetu Haidar

Ahir, a la concentració, en suport a la lluita pel retorn a casa seva, de l’activista Aminetu Haidar, a Rubí es van reunir davant l’ajuntament de Rubí més de cinquanta persones. La sorpresa favorable va ser que van participar alguns veïns de la ciutat, marroquins i també diversos saharauís, que amb la seva indumentària tradicional van posar un punt de color a la concentració.

A Barcelona, el Comitè Català pels Drets Humans al Sàhara va convocar la concentració en motiu del 61è aniversari de la proclamació dels Drets Humans. La concentració va ser seguida per unes 500 persones del moviment solidari català.
que lluiten pel retorn d'Aminetu al Sahara Occidental.

A banda dels parlaments,es va llegir una carta signada per la mateixa Aminetu Haidar adreçada al moviment solidari.

La trobareu en aquest enllaç: http://storico.blogspot.com/2009/12/carta-abierta-de-aminetu-haidar-la.html

Més fotos de la concentració aquí:
http://picasaweb.google.es/ACAPS.WAP/CONCENTRACIOBARCELONAAMINETUHAIDAR10122009

Però la solidaritat no s’acaba i demà 12 de desembre, per la tarda, també a Badalona hi ha convocada concentració.... i una àmplia delegació de dones catalanes te previst desplaçar-se fins a Lanzarote el proper dilluns 14 ....

Al punto que s’ha arribat, ara fins i tot a nivell internacional comencen a ‘posar-se les piles’ per a pressionar els governs marroquí i espanyol.

Ja se sap que totes les coses que tenen a veure amb la reivindicació del dret d’un poble, una majoria intenta mirar cap un altre costat, però la realitat es cabuda i abans o després els temes tornen a estar plantejats sobre la mesa.

Volem que l’Aminetu pugui tornar a casa seva, digna i viva, a El Aaiun.

Com dui l’enganxina de la coalició: Volem l’Aminetu a casa.
Dret d’autodeterminació per al Sàhara Occidental.