dijous, 18 de març del 2010

Gent Catalana de Pakistan




Bones a tots i totes,

Us volem compartir l'èxit de la entrega de certificats de català del divendres passat. Gracies a tots i totes les que vau venir i els que no vau poder, gracies per els correus enviats amb el suport mostrat.

L'acte va tindre l'assistencia d'unes 80 persones i vam gaudir d'un pica-pica pakistanés després de l'entrega de certificats als alumnes corresponents. 18 persones de bàsic 1 de català i 18 persones de bàsic 2.A l'acte vam tindre la presencia de persones representants del Consell d'Immigració, Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya, ICV, CIU, SOS Racisme, Tot Raval, Consorci de Normalització Lingüística, Plataforma per la Llengua, Consulat de Pakistan i d'altres que si ens oblidem, demanem disculpes.

Pero com ja vam dir en el correu de la convocatoria ens sentim molt orgullosos d'anar avançant amb els cursos de català i de els nostres alumnes que aquest any s'han tret el certificat.

Gracies a tothom pel suport i l'apreci mostrat en aquesta tasca que realitzem amb molt d'entusiasme, esperem poder continuar molts anys mes fent aquest tipus d'actes i que ens seguiu acompanyant en aquest proces, esperem que us agradin les fotos.

Estem en contacte, molt coordialment.

Javed Ilyas Qureshi
President de l'Associació de Treballadors Pakistanesos de Catalunya