dimarts, 22 de juny del 2010

Contra el pla d'austeritat de l'ajuntament de Sabadell



NO AL PLA D’AUSTERITAT
NO ACCEPTEM CAP RETALLADA EN ELS NOSTRES SOUS

L’Ajuntament de Sabadell vol aprovar demà en un Ple extraordinari un paquet de mesures d’austeritat entre les que s’inclou la retallada dels sous dels empleats/des municipals prevista per a aquest mes de juny.

Les seccions sindicals de CCOO i UGT protestem una vegada més davant aquesta mesura, al temps que denunciem que la Federació de Municipis de Catalunya (de la que és president l’Alcalde de Sabadell) així com la Associació Catalana de Municipis, no han fet absolutament res per a impedir que s’apliqui la retallada de sou als treballadors/des que depenen dels diferents ajuntaments associats a aquestes entitats municipalistes.

Continuarem lluitant per a exigir la retirada del RD 8/2010. No acceptarem cap retallada en els nostres sous per més que es vulgui adoptar ara mesures exemplaritzants.

Creiem que altres mesures passen per reduir més l’estructura de càrrecs eventuals, així com despeses de protocol, estudis i projectes que s’encarreguen fora o com també ja s’ha fet a altres administracions, l’optimització de Regidories i d’empreses municipals.

És per tot això que els delegats/des de CCOO i UGT anirem al Ple extraordinari de demà dia 22 de juny a les 9 hores del matí per tal de deixar palès el nostre rebuig . Cridem a tots els treballadors/des que vulguin assistir amb nosaltres a que ens acompanyin entre 9:30 i 10:00, aprofitant el temps d’esmorzar.