dilluns, 21 de juny del 2010

Juny: La crisi exacerba la violència masclista contra les dones.


La concentració contra la violència de gènere d’aquest mes de juny, organitzada per la Plataforma unitària contra les violències de gènere, ha estat preparada avui per les Dones de Blanc.

Després de la lectura, per part de Montserrat Vilà, la coordinadora de la Plataforma, de la denúncia de l’augment de la violència vers les dones amb l’augment de la crisi i les dificultats econòmiques i de l'afirmació certa de que aquesta violència que es dona en totes les societats i en totes les classes socials. La denúncia, la lluita per la igualtat i la sensibilització mitjançant les concentracions mensuals a la Plaça Sant Jaume, les organitza la Plataforma contra les violències de gènere, des de fa més de dos anys.

Avui, quan les dones que donen vida a la coreografia de les Dones de Blanc, han començat la seva actuació a la Plaça Sant Jaume de Barcelona, ha anat creixent el número de dones i homes que s’han aturat a seguir l’expressió corporal i artística i la denúncia que ens du cada mes a la plaça, així com a retre homenatge a les dones assassinades.

També s’ha fet lectura del manifest que es va llegir fa uns dies a Salt, quan en una setmana varen ser assassinades dues veïnes en aquesta ciutat gironina.

Prou violència contra les dones!!!!!

Més informació i contacte:
http://www.violenciadegenere.org/
Email: prouviolencia@pangea.org