dimecres, 30 de juny del 2010

TV3 i CCMA: Esmorzar protesta contra les retallades salarials i socials


Companys:

Us adjuntem, per a la seva difusió, una nota de premsa i fotografies de l'esmorzar de protesta que s'ha fet a diverses instal·lacions de TV3 i la CCMA contra la reducció de sou als treballadors de la CCMA i la Fundació La Marató de TVC i contra l'aplicació del decret de retallades salarials i socials a tot el grup CCMA (TV3, Catalunya Ràdio, CCMA, CCRTV-Interactiva, Activa Multimedia Digital, Fundació La Marató i TVC Edicions).


TREBALLADORS DE TV3 I DE LA CCMA FAN UN ESMORZAR DE PROTESTA CONTRA LES RETALLADES SALARIALS I SOCIALS


Uns 200 treballadors de TV3 i la CCMA s’han concentrat avui a les instal·lacions de Sant Joan Despí i d’Imagina a Esplugues per protestar contra l’aplicació del decret llei de retallades salarials i socials. Aquest 30 de juny s’ha executat a les nòmines dels 250 treballadors de l’ens CCMA l’aplicació d’un “plus negatiu” que suposa una reducció del 5% del sou. Amb aquesta mesura, es consuma l’incompliment del Conveni Col·lectiu que aplega en el seu àmbit a TV3 i la CCMA.


El Comitè d’Empresa de TV3 i la CCMA ha anunciat la interposició d’un conflicte col·lectiu per incompliment del conveni. S’han recollit signatures per a un manifest de protesta que es lliurarà al Consell de Govern i a la direcció General de la CCMA. En el mateix acte, s’ha convocat també a la manifestació d’aquesta tarda a les 18.30 hores a la Plaça Urquinaona de Barcelona en el marc del procés de mobilització previ a la vaga general del 29 de setembre.


30 de juny de 2010


Comitè d’Empresa de TV3-CCMA