divendres, 4 de juny del 2010

Contra la impunitat d’Israel


Sota el lema “Aturem la impunitat! Boicot a Israel!", la Plataforma Aturem la Guerra, la Comunitat Palestina i Amb Palestina al Cor, fan una crida a la participació en la manifestació convocada per dissabte 5 de juny a les 17:30h. als Jardinets del Passeig de Gràcia de Barcelona (Passeig de Gràcia / Diagonal) fins a la Plaça Catalunya, amb parada davant l'oficina de la UE a Barcelona

La impunitat amb que actua l’estat d’Israel ha quedat palesa aquests darrers dies. L’agressió, amb víctimes mortals i desenes de ferits, el passat dilluns amb la flotilla de la llibertat, n’és un exemple.

La no condemna dels fets per part de les institucions internacionals reforça el paper agressor de l’estat d’Israel a la zona. Egipte ha obert la seva frontera amb Gaza, després de més d’un any de bloqueig. Cal continuar amb la denúncia i la pressió.

Amb aquesta convocatòria, emmarcada dins la campanya Per una Mediterrània dels pobles, la solidaritat i la pau i les jornades Per una altra Mediterrània, organitzades a l’efecte, Barcelona se suma així a la convocatòria internacional feta des de la solidaritat internacional amb el poble palestí, per aquest dissabte, per a denunciar la violència i la impunitat del govern d’Israel.

Esperem que hi podreu participar.