dijous, 30 d’abril del 2009

Una candidata en clau d’esquerra refundadora: Maria Vilà

Uns quants companyes i companyes d’EUiA hem treballat i elaborat una proposta de criteris i de persona a encapçalar la llista EUiA dins de la coalició “La izquierda”.

És el nostre granet de sorra per una imatge d’EUiA en clau refundadora de l’esquerra. Els criteris:

* dona,

* jove,

* compromesa en moviments socials,

* disposada a que la coalició vagi vers l’esquerra,

reflecteixi imatge de renovació i ver la refundació.

La candidata:

Maria Vilà Miras

Presidenta de Pau Ara Catalunya. Dedicada a la solidaritat i cooperació amb Palestina i Afganistan. Ben relacionada amb les xarxes de solidaritat de la gent jove. Membre d’Alternativa Jove i del Consell Nacional d’EUiA. Activa a Anim·acció. Pacifista practicant, contrària a la violència per resoldre els conflictes. Treballa a una important Entitat d’Esplai i Lleure. Amb una experiència a Brussel·les. Defensora d’una Seguretat europea i catalana en funció dels drets fonamentals de les persones i els pobles, en comptes de l’agressió violenta. Llicenciada en Dret Comunitari. 28 anys. Nascuda a Reus, estudis a Reus, a Madrid, Brussel·les i Barcelona. Resident a Barcelona.

La Maria va resultar agredida per les càrregues dels Mossos del 18 de Març.

Desitjem que la proposta sigui del vostre grat.

2 comentaris:

Dani ha dit...

Hi ha més gent que també ho comentava. Jo encara no tinc clar si el diputat de la coalició a Catalunya, Raül Romeva, s'afegirà al grup d'esquerra unitària europea o es quedarà els vots que l'han fet diputat i anirà als grups dels verds?
Com ho puc fer per votar l'esquerra a Catalunya?

francesc matas salla ha dit...

Si fem cas al protocol o acord de coalició, s'ha signat, tant IU, ICV. EUiA, que es co-decidirà a quin grup europarlamentari s'nairà tots/es junts. Per tant, en principi s'anirà al mateix grup. I "La izquierda" a Catalunya és la llsita encapçalada per Willy Meyer i Raul Romeva... inclosa l'agredida Maria Vilà Miras.