dimecres, 6 de maig del 2009

Demanda d’una escola bressol per Montblanc

Fa setmanes que els companys d’EUiA de Montblanc (Conca de Barberà) estan recollint signatures buscant el suport a una demanda per al barri del Sol de l’Horta, que consideren totalment justa: una escola bressol.

El creixement del barri Sol de l’Horta junt amb el de Sant Maties fa que el projecte d’una escola bressol sigui una necessitat. Ja està bé que hi hagi una llar d’infants al centre del poble, però hi ha més necessitats derivades del creixement demogràfic i en extensió de la capital de la Conca de Barberà que han de ser ateses per l’ajuntament.

Hi ha recollides ja unes dues-centes signatures que reclamen una escola bressol en el Sòl de l’Horta. Els projectes que hi ha sobre la taula en el consistori no contemplen en llar desplaçament que suposa per a dur la quitxalla d’un barri a un altre, en cotxet, per una zona on no hi ha voreres per caminar i cal fer-ho per la calçada, amb un perill considerable per a criatures i grans. Per tant, si no és possible la construcció d’una escola bressol, es demana sigui suplert amb transport escolar gratuït per als nens i nenes d’aquesta zona.

Montblanc, maig 2009.