dilluns, 25 de maig del 2009

Pakistan vist des d'aquí


L'espai de l'Associació de Treballadors Pakistanesos quasi es va quedar petita per acollir les prop de 90 persones van acostar-se fins la seu de l'ATP per a participar en la trobada organitzada per aquesta associació per intercanviar idees sobre el Pakistan, a partir de la visió de persones d'aquí.

Va ser un repte, doncs la immensa majoria d'assistents eren pakistanesos i con algun assistent va comentar, en intervenir: "nosaltres tenim una altra opinió sobre algunes coses, perquè les nostres fonts d'informació son unes altres..."..

A més de la presentació, que va anar a càrrec de Javed Ilyas, com president de l'ATP, van fer exposicions en Reinald Roca (sindicalista), Angels Tomas (EUiA) i Anna Ballesteros (arabista) que va fer el nucli de la conferència i van prendre la paraula més de deu persones, per exposar, per fer preguntes i també per manifestar, en alguns casos, la seva disconformitat amb alguns aspectes de l'exposició de la conferenciant.

Amb un públic molt divers, va ser una trobada molt rica en continguts i intercanvi. En acabar es va poder degustar un plat típic d'aquella zona i es va poder valorar l'activitat i continuar intercanviant opinions.

Aquestes son de les coses que ajuden a acostar cultures i a l'enteniment entre la gent autòctona i la nouvinguda.
Felicitacions!

* Àngels Tomas