dijous, 14 de maig del 2009

Ja tenim el resultat de la SEGONA enquesta del bloc de BASTIDA

Durant aquest mes vam estar preguntant a aquest mateix bloc la següent qüestió:

Tal i com s'està desenvolupant l'acció del Govern d'Entesa de La Generalitat , quina decisió creus que s'hauria d'adoptar des d’EUIA-ICV?

El resultats de l'enquesta són els següents:

  • 51% Abandonar el Govern, donant recolzament parlamentari quan calgui i hagi acord.

  • 22% Seguir en el Govern, abandonant la Conselleria d'Interior per altra amb caire més directament social, tot aprofundint en politiques d'esquerra en la seva acció de Govern.

  • 19% Seguir en el Govern amb les mateixes Conselleries , però amb altres politiques i altres formes de fer.

  • 6% Paciència (inclús en algún cas no canviar la forma de governar ni les politiques) per frenar la "sociovengència".

Extrapolant aquest resultat (amb totes les salvaguardes metodològiques possibles al tractar-se d'una enquesta en un bloc), existeix quasi un empat entre l’opció d’abandonar el Govern de Generalitat i el sumatori de respostes que tenen en comú continuar en el Govern. En tot cas , l'opció de no canviar res de res, dins o fora del Govern, és molt minoritaria.

Si voleu fer algún comentari sobre els resultats o qualsevol cosa relacionada amb l'enquesta podeu fer-ho amb un comentari.

Us convidem a la nova enquesta, que tractarà sobre les Eleccions Europees del 9 de Juny. Sobre aquesta enqüesta volem precisar que tot i que la opció de Bastida és la candidatura de "la Izquierda", reconeixem que la diversitat de pensament critic i d'esquerres de la gent que segueix aquest bloc pot coincidir o no amb la nostra opció, en tot cas, és una qüestió opinable, no?
Fins d'aqui unes setmanes...
* Toni Campos