dimarts, 14 de juliol del 2009

Coses per Montblanc

Acta de reunió de la permanent local d´esquerra unida i alternativa de Montblanc, del dia 13 de juliol del 2009. Sent les 22:00 hores del dilluns 29 de juliol del 2009 donem lloc a la reunio de la permanent local celebrada a la terrassa del Bar Europa de la nostra població. Acordant el seguent text públic.

Primer punt:Estat de les obres a la nostra vila
La vila esta està plena d´obres abandonades i hi ha una sensacio de deixadessa lamentable. No és just que la ciutadania pagui aquesta deixadessa per part de l´ajuntament ni de les empreses responsables

1.1 De tota la poblacio es sabut que caminar per la nostra vila és fer un triatló tot anant esquivant tanques caigudes, esboranys i totxanes d'obres privades deixades per les empresas constructores. Posem com exemple la ventada del mes de gener on hi havien grues que giraven sense cap control, essent un gran perill per quansevol persona o edifici , o les parets caigudes d'alguns edificis en construcció que hores d´ara encara resten a terra. Un exemple clar és l´edifici de proteccio oficial que hi ha davant mateix dels Mossos d'Esquadra.

1.2 A tots els barris hi ha algun tipo d'obra d'aquesta mena, cosa que fa que la gent que ve de fora tingui la sensació de veure un poble brut i deixat ( i a més amb solars plens de matolls ).

1.3 Creiem que els espais publics com poden ser voreres o carrers, deurien esser sancionats per l´ajuntament i obligar als responsables a retirar tot alló que soposi un risc per la ciutadania. No és just que el petit comerciant o qui tingui un bar se li pugin els impostos per tindre una terraça al carrer mentre que aquestas empresses envaeixan espais publics sense cap tipos de control ni sansió.

Segon punt:Aparcaments publics
La nostra vila gaudeix de molt aparcament public gratuit pro en un estat lamentable:

2.1. Els estacionaments tenen molts d'ells infinitats de sots els quals en epoca de putja s´omplen d´aigua i fang fent una zona de perill per tots els usuaris i qui passi per alli.
Desde Esquerra unida i alternativa de Montblanc creiem que aixo es solucionaria asfaltant aquests espais i senyalitzar-los en zonae d´aparcament gratuïtes com sa ha fet a moltas altres viles,

2.2 Des de l´ajuntament es deuria de sancionar a tot aquell que no respectes els guals, aparcaments de minusvalits, zones de carrega i descarrega en els seus horaris...pero no sols sancionar a la poblacio civil si no tambe a Mossos d´Esquadra els quals ocupen la vorera publica amb els seus vehicles privats just davant de la nova comisaria com tambe a quansevol cos de seguretat que sense cap motiu o per el sols fet de pendre un café deixen el cotxe al primer lloc que trovan en molts cassos obstaculitcen la visivilitat i la circulacio.

Sent les 23:00 hores es dona per finalitzada aquesta reunio setmanal de la permanent local d´esquerra unida i alternativa de Montblanc.

Fem oferiment de participacio a la ciutadania per que ens facin arribar les seves inquietuts i sugeriments a traves d´ aquesta permanent local que es celebrara cada dilluns a les 22:00 hores a la terrassa del Bar Europa derrera de la benzinera de la nostra vila. Recordarem que aquesta permanent es oberta i participativa a tota la ciutadania.


David Flor Mercè Antó
Coordinador local EUIA de Montblanc

Secretaria d´organitzacio EUIA de Montblanc dilluns 13 de juliol del 2009