divendres, 3 de juliol del 2009

Sopar del POR 2009



Hola a totes i a tots,
S’acaba el curs polític, enguany farcit de temes i lluites (per la eradicació de la violència de gènere, fer front a la crisi i que la paguin els rics, contra la mercantilització de l’ensenyament, les eleccions europees, els drets de les persones immigrades, les deslocalitzacions, ... i molts d’altres).

Tot això serà el 3 de juliol en el proper sopar del POR.Podrem valorar aquestes i d’altres coses, alhora que passem una bona estona amb els amics i amigues amb els que hem lluitat i/o ens heu acompanyat durant aquest any, amb el vostre suport. Abans de marxar de vacances, un cop passades les eleccions europees,.... arriba el sopar del POR, aquesta trobada que ja s’han convertit en un clàssic de l’estiu.
Hem reservat, de nou, el jardí del Casinet d’Hostafrancs. Contem en tenir bona temperatura i també, com no, bon menjar.. i compartir espai i temps....

Dia: 3 de juliol, a les 21 hores.
Lloc: Jardí del Casinet d’Hostafrancs – Rector Triadó 53 – Barcelona
Preu: 18 euros

Us esperem!
Fraternalment. Àngels Tomás

2 comentaris:

BASTIDA D'EUIA ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
àngels tomàs i gonzalo ha dit...

Va anar molt bé. Hem sobrepassat el centenar de persones segudes a taula. Bona temperatura, bon menjat, idees polítiques i visualització de feines diverses (violència de gènere, solidaritat amb Palestina, immigració, sindical,internacionalisme, crisi, sociovergència, democràcia, unitat, unitat i unitat...) i un toc de música per acabar, d'un lluitador i també, un amic.