divendres, 27 de març del 2009

La Cultura diu No a les Porres

Benvolguts companys i companyes:

Arran de la càrrega de la policia del govern de la Generalitat de Catalunya a ciutadans que s'expressaven legítimament en contra del pla Bolonya , persones alienes a la protesta , treballadors de TMB , periodistes i un nen varen saber quin tacte tenen les porres les botes i les males maneres d´uns individus pagats per tots nosaltres per què garanteixi entre altres coses les nostres llibertats de reunió i expressió.

Tanmateix això no a estat així. Ja fa temps que els mossos d´escuadra davant dels conflictes de caire reivindicatiu , demostren un comportament que no és propi d´un cos armat al servei dels ciutadans quan aquests decideixen plantejar les seves propostes al carrer enfront de decisions que prenen els òrgans de poder que no creuen satisfactòries.

El conseller Saura va qualificar d'error la intervenció dels mossos , i això és inadmissible . ¿ És un error atonyinar periodistes degudament identificats , és un error pegar un nen de 10 anys, és un error repartir cops indiscriminadament a tothom que es creués davant dels mossos ? El conseller Saura ha de depurar responsabilitats identificant als autors de la agressió contra els ciutadans i actuar amb tot el pes de la llei.

Signen : Arnal Ballester , Carme Sansa, Sebas Parra, Andreu de Cabo, Robert Barrio, Lluís Biosca


Enviat per Lluís Biosca . Cultura EUIA