dijous, 5 de març del 2009

La Plataforma contra les violències de gènere de Rubí al barri del Pinar

Com a membre de la Plataforma Unitària de le Violències de Gènere us fem saber que amb motiu del Dia de la Dona Treballadora, presentarem la Plataforma contra les Violències de Gènere en la Associació de Veïns del barri del Pinar demà divendres a les 20.00 del vespre. A més comptar amb la presència i col.laboració de la junta de veins del barri, tindrem la presència d'una membre de la Plataforma Unitària Conta les Violències de Gènere de Barcelona.

Us recordem, que aquesta Plataforma va ser ja presentada al barri de Can Fatjó i al barri de Ca n'Oriol on en aquest últim compta amb una vocalia de la dona: Agua.

La nostra intenció és, la de construir un teixit entre les diferents entitats, associacions, moviments polítics, gent independent,... per tal de promoure la igualtat entre les dones i els homes respectant les diferències. Paral.lelament, som una extensió de la Plataforma de Barcelona i conjuntament treballarem i participarem amb ella.

Us convidem a que us afegiu a aquesta iniciativa ja que, és molt necessari un treball global de totes per tal, d'eliminar qualsevol tipus de discriminació i de violència envers a les dones, ja sigui física, psicològica, laboral, emocional, ideològica, sexual, cultural o religiosa. Hem de ser conscients que a la nostra societat continua l'estructura del patriarcat i això, ens perudica poc a poc va canviant però, encara hi queda molt camí a fer. vols caminar amb nosaltres???

Et recordem les entitats, associacions i moviments polítics que ja hi són dins:
  • Ovul
  • Adai
  • Dones d'Esquerra Unida i Alternativa
  • Associació de Veins de Can Fatjó.
  • Associació de veins de Ca n'Oriol: amb la vocalia de la dona Agua.
  • Associació de Veïns del Pinar.

T' esperem. moltes gràcies i aprofitem per felicitarte si ets dona. salut!

Amanda Martínez Hita (membre de la Plataforma Unitària Contra les Violències de Gènere)