dimecres, 25 de març del 2009

Trobada de gent agredida pels Mossos dimecres 18 i/o la que doni suport

Trobada de gent agredida pels Mossos dimecres 18 i/o la que doni suport]Divendres 27, a les 19h. trobada de la gent agredida i/o la que vulgui donar suport, per veure com tirem endavant la denúncia. Lloc: seu d'EUiA - Doctor Aiguader 10-12 (BCN).


Són temps de fer front al Poder de l'estat, representat per la repressió dels Mossos.

El divendres convé una representació de cada assemblea d'EUiA on treballem amb la gent amiga.

Les persones que hi participin seran les que acordaran el què fer, l'abast de la denúncia i del judici polític, com ho proposarem al Consell Nacional d'EUiA del dissabte, com ho relacionarem amb la campanya unitària.

Mesurarem les nostres possibilitats en funció de les persones participants i de les seves posicions, haurem d'obrir un compte corrent, hi ha propostes del gironès de la campanya de signatures individuals.

Tindrem com a conductors d'honor de l'acte la gent agredida com Andreu de Cabo (una de les dues persones que els hi van obrir un bon trau al cap), la Maria Vilà, en Jordi Matas, i probablemente altres. Hem convidat a la gent afectada de tots eles corrents d'EUiA i d'Alternativa Jove.

Ens informaran de les passes a fer els advocats Andreu Van den Eynde (jove advocat que va guanyar el judici als Poder pel cas del jove assassinat a Gràcia), i Albert Toledo (advocat de la Fundació Andreu Nin, Fundació Socialisme sense fronteres, POR).

Us hi esperem,

Francesc MS