dissabte, 14 de març del 2009

PLANTEM CARA A LA CRISI!

AVUI dissabte dia 14 de març està convocada una manifestació unitària, per CCOO i UGT a la que també dona surt la Confederació d’Associacions de Veïns de Catalunya, sota el lema PLANTEM CARA A LA CRISI!!!!

És una convocatòria MOLT IMPORTANT, necessària, per a poder mostrar i expressar la situació en que s’està trobant la classe treballadora, LA PRINCIPAL PAGADORA, fins ara de la crisi i exigir propostes perquè aquesta situació la pagui qui més té, els més rics.

Cal que sigui una GRAN MANIFESTACIÓ. La iniciativa ha estat dels principals sindicats, però cal que el 14-M es converteixi en una MANIFESTACIÓ CIUTADANA, amb la classe treballadora com a protagonista però que sobrepassi les fronteres sindicals, perquè fer front a la crisi no és sols que no s’aprovin ERO, és també que no baixi la despesa en prestacions socials, en serveis públics, que no acomiadin sense justificació persones amb contractes precaris,.... La patronal i el govern comença a llençar la idea de que caldrà treballar més, cobrant menys... per això diem i calen propostes perquè LA CRISI LA PAGUIN ELS MÉS RICS!

Cal ser molts i moltes AVUI, per expressar a la patronal i el Govern que no estem disposats a pagar els plats trencats del desgavell que altres han generat. No és sols cosa dels delegats i delegades sindicals, en tot cas han de ser els dinamitzadors en les seves empreses i sectors. Però és un tema polític, on cal respostes polítiques a problemes molt greus, és un tema de tots i totes. Cal també que les empreses en crisi es facin sentir amb la resta de la classe treballadora. I s’està organitzant. Per això s’ha convocat en dissabte perquè pugui participar més gent....


Aquesta moguda ha de ser molt gran.


Tothom!!!


14 M - Manifestació 'Plantem cara a la Crisi'
a les 17 hores. Via Laietana de Barcelona (davant de Foment del Treball)