dimarts, 17 de març del 2009

Tots els sindicats convoquen Vaga General de l'ensenyament públic català el 19 de març



USTEC·STEs, CCOO, ASPEPC-SPS, FETE-UGT i CGT donen un no rotund a la política educativa del departament d'educació i del seu conseller Maragall

2 comentaris:

Anònim ha dit...

aquesta bastida almenys respira moviment, anticapitalisme i ganes de mobilitzar-se... només us falta trencara amb ICV i compartir camins de resistència amb les esquerres que -com vosaltres- aspiren a fotre enlaire el capitalisme. Comencem per trencar amb les lògiques gestionàries i fem entre tots un moviment anticapitalista que mobilitzi la classe treballadora.

Salut!

premiademarx.blogspot.com

Toni Perico ha dit...

La Bastida serveix per construir , però també per compartir-la amb la gent que no pensa 100 % com nosaltres i que tot i això podem fer coses plegats.

Volem un món diferent, però volem un món amb matissos, i tot que de vegades no ens acabin d'agradar.
Volem convençer, volem persuadir i volem sumar, tot adaptant-nos al repte de l'humanitat (i també de l'esquerra) al segle XXI, que és com gestionar la seva diversitat. I en això estem gestionant la diversitat de l'esquerra sense renunciar al nostre propi pensament.

Crec que era Leon Felipe que deia: "lo importante no es que unos lleguemos antes que otros, lo verdaderamente importante, es que lleguemos TODOS y A TIEMPO".

La gent de Bastida volem arribar aquest món nou, però no sols.