dijous, 26 de març del 2009

Responent a l'església


Ahir ens varem concentrar a la Plaça de Catalunya de Barcelona, convocades per la Campanya pel Dret a l'Avortament lliure i gratuït. L'assumpte, respondre a la reaccionària campanya de l'església, i recolzada per la dreta, en contra del dret d?avortament.
Varem ser donant suport dones d'EUiA, representants de la Plataforma unitària contra les violències de gènere, de Dones x Dones, de Ca la Dona,.... posant novament en primer pla que cal protegir i lluitar pels drets de les dones. Per això cal continuar reivindicant : Dret d?avortament lliure i gratuït! Que l'avortament surti del codi penal! Educació sexual des de les escoles,...
L'acció va consistir en una performance paròdia de la presentació que fa uns dies varen realitzar els bisbes espanyols de defensa del linx ibèri en vies d'extinció, cridant a vulnerar els drets de les dones.

La Campanya pel dret a l?avortament va presentar un cartell on es planteja : "i la dona qui la protegeix?"

L'esglèsia catòlica és contrària a qualsevol llei de despenalització de l'avortament i per tant no es poden hipotecar els drets de les dones a un consens amb qui està en contra dels mateixos.

Estarem molt vigilants a les propostes que es facin en els propers mesos. Cap pas enrera, tampoc amb els drets de les dones!


Enviat per Angels Tomas